Marry Kiss Cliff TAG

Zdravím knihomolové!

Když už je to léto, rozhodla jsem se pro vás napsat také jednou trochu jiný druh článku. Nebude to však nic zásadně originálního, ale myslím si, že by se vám mohl líbit. Jak už jste z názvu poznali, bude se jednat o Marry Kiss Cliff TAG, který nyní píší pomalu všichni blogeři, a to především ambasadoři Humbooku. Já ambasador nejsem, ale proč to nezkusit, přeci by to mohla být zábava. :)


A o co se vlastně jedná? Většina z vás to nejspíše ví, ale tak pro objasnění, vám zde nějaké to malé vysvětlení napíšu. Tak snad mě pochopíte. :) Jednoduše si vyberete několik mužských hrdinů z knih, pokud jste kluk/muž tak samozřejmě ženských postav. Výsledný součet jmen se každopádně musí dát dělit třemi. Všechny jména poté sepíšete jednotlivě na lístečky a složíte tak, aby nebyla vidět napsaná jména. Pak už jen losujete vždy tři najednou. A jak už název napovídá, jde o to rozdělit jednotlivé postavy podle toho, jak vám jsou sympatické. Rozhodujete se tedy, koho byste si vzali, políbili, kterého hrdinu obětujete a shodíte ze skály.


Zní to jednoduše, ale jelikož jsem si sepsala spíše oblíbené postavy, tak bude těžké vždy jednoho z nich shodit ze skály. No, ale uvidíme. Přeci jen jednoho z nich z té skály shodím s radostí. :) Tak pojďme losovat!

1. trojice


Tak a tohoto jsem se opravdu obávala. Mě je málokdy někdo v knize nesympatický, proto vybrat někoho takového do Marry Kiss Cliff TAGu nešlo. Při mém štěstí jsem si tedy vylosovala dohromady tu nejhorší možnou variantu, ale možná to bude ještě horší. Nebudu to však déle opisovat a jdu si mezi nimi vybrat.

Marry – Levi (Fangirl)
Proč? Tady k tomu nemám moc co říct. Je to zkrátka z osobních důvodů povědomosti z reálného světa. :)

Kiss – Will (Než jsem tě poznala)
Mnoho čtenářů říká, že jeho rozhodnutí bylo sobecké, takže by ho možná i z té skály shodily. Ale to snad nemůžete myslet vážně? Celý život prožil v akci a poté se stalo to, na čem je založený celý jeho příběh v knize. Život na elektrickém vozíku není lehký ani, když na něm jste odmalička. Takže pokud se váš život změní z akčního a soběstačného na jednotvárný a plně odkázaný na pomoc druhého, potřebujete kolem sebe lidi, kteří k vám budou upřímní. Žádná přetvářka a už vůbec ne lítost. Proto volím polibek. Z celkem velké části vím, jak se cítí, takže ho v žádném případu z té skály neshodím…

Cliff – Thomas (Labyrint)
Co jsem to udělala? S pláčem v očím musím přiznat, že jinak to nešlo… :) A teď díky mě vymře lidstvo. Tak tohle kolo se mi opravu povedlo.

2. trojice


Zase? Tady je to sice lepší i tak. Nemám tu zas tolik postav, které bych si vzala, ale vypotřebovat ty dva nelepší v jednom kole? Třetí kolo losuji pravou rukou, třeba se to zlepší. :)

Marry – Jace (Nástroje smrti)
Jednoznačná možnost, zvlášť když před očima v jeho roli stále vidím Jamieho Campbell Bowera. Pokud bych měla mít nějakého vysněného manžela, tak jedině on. Třeba bych měla možnost stát se lovcem stínů. Hmmm… To není špatná představa. :)

Kiss – Jeřáb (Skleněný trůn)
Ano, opravdu jsem si v jednom kole vylosovala Jace i Jeřába. Ten kdo čte sérii Skleněný trůn a už se dostal ke třetímu dílu, musí mi dát za pravdu, že v okamžiku, kdy se na scéně objeví Jestřáb, jde princ Dorian i Chaol stranou. On je totiž ten dokonalý, tedy alespoň tak ho vnímám já.

Cliff – Adam (Zůstaň se mnou)
V minulém kole vymřelo lidstvo a nyní hudba. No zatím se mi daří. Raději nechci vidět, co přijde dál, ale tady opravdu jiná možnost nebyla.

3. trojice


Konečně něco trochu jednoduššího. Ale i tak… Mám tu dva lovce stínu, i když jeden je poloviční víla, stále je to nefilim. No a do třetice postavu ze série Nevítaní, která mi stále leží v hlavě. Tak se na to pojďme podívat.

Marry – Mark (Temné lsti)
Mám slabost pro ztracené typy, kteří jsou v dnešní době ztraceni. Jinak to asi vyjádřit neumím. Hlavně je to taková křehká chodící roztomilost, která má však odvahu zabijáka, a to se mi líbí.

Kiss – Jem (Pekelné stroje)
Hudba nevymřela, a tak s radostí políbím toho nejlepšího houslistu Jema Carstairse.

Cliff – Caden (Nevítaní)
Promiň Cadene, ale nešlo to udělat jinak. Nefilim u mě mají zkrátka navrch… :)

4. trojice


Aha, tak ono to může být horší. Tady bych pro rovnost dala nejraději každému pusu a bylo by to. To však nejde. Teď celkem lituji, že jsem místo Draca nenapsala Harryho. Bylo by to pak jednodušší rozhodnutí, ale já si zkrátka nedala říct a psala hlavně a jen ty nejoblíbenější postavy…

Marry – Will (Pekelné stroje)
Každá věta, která mu na stránkách knihy vyplynula z úst a každý okamžik, kdy se objevil na scéně, jsem zbožňovala. Především tedy ty, ve kterých mluvil o knihách. Mohli bychom si rozumět, zvlášť pokud bychom žili ve stejné době. :)

Kiss – Draco (Harry Potter)
Slabost pro "zlé hochy" nebo pouhá víra v to, že v každém je něco dobrého? Asi to první. :)

Cliff – Gideon (Drahokamy)
Teď mě asi všichni ukamenují a já se k nim přidám. Opravdu musím shodit ze skály toho, kterého jsem si původně zamýšlela vzít? Už to tak vypadá…

5. trojice


Teď jsem nad tímto TAGem vyzrála a mám z toho hroznou radost. Takže s radostí můžu každého zařadit na své místo.

Marry – Chaol (Sklenění trůn)
Byl tu dříve než Jeřáb a vždy jsem ho měla raději než prince Doriana, protože moc na pohádky a prince nejsem. Takže alespoň Chaol, když ne Jeřáb. :)

Kiss – Rephaim (Škola noci)
Moc už si ten dlouhý příběh, který byl natažen do dvanácti knih, nepamatuji, ale Rephaim byl z celé série nejvíce vyčnívající postava. Tu pusu si tedy zaslouží.

Cliff – Simone (Nedej se)
A teď jsem nad celým TAGem vyzrála, protože… Nemůžu nic vyzrazovat, ale pokud jste knihu četli, tak víte. :)

6. trojice


A v poslední trojici se ukrývají ti, kteří tu jsou hlavně, protože by mi nebylo zas tak líto je obětovat. Ale přežili a sešli se tu najednou. Tak se na ně pojďme podívat…

Marry – Kaidan (Svůdná trilogie)
Tady se nejspíš ocitáme znovu u toho, že mám slabost pro "zlé hochy". Navíc, když nahlédnu k tomu, kdo je jeho otec a co je z části on, tak prostě proto… :)

Kiss – Stark (Škola noci)
Nikdy jsem nebyla a nikdy nebudu "kočkomil". Má láska vždy patřila psům a tím myslím velkým psům, ne malým ratlíkům do kabelky, kteří se jako psi pouze tváří. Ne nadarmo se říká, že pes je nejlepší přítel člověka a je to tak. Proto dám tentokrát pusu jednomu pejskaři, kterého mám ráda právě díky jeho lásce ke psům.

Cliff – Edward (Twilight saga)
Předchozích pět kol jsem se těšila, že ho shodím ze skály a on tomu stále uhýbal. Teď už svému osudu neuteče a poletí. :) Konečně je to tady. Leť Edwarde, leť…


Tak a to by byl konec TAGu plného svateb, polibků a shazování ze skal. Doufám, že se vám líbil a snad jste nebyli tak často naštvaní, když jsem shodila vašeho oblíbence ze skály. Kolikrát mi to opravdu rvalo srdce, ale bavilo mě to psát. Celkem přemýšlím, že bych  ráda napsala nějaký další TAG. Napadá vás nějaký zajímavý a neobvyklý, který byste u mne rádi viděli? Pokud ano, budu ráda, když mi ho napíšete dolů do komentářů. :)

Jak by vypadal váš Marry Kiss Cliff TAG? Souhlasíte se mnou nebo byste ho sestavili jinak?
Budu ráda za každý váš komentář. :)

Mějte se krásně,
vaše knihomolka Šárka


Komentáře

  1. Knížky, z nichž si losovala, jsem bohužel nečetla, takže nemohu moc posoudit. TAG je to ale skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Ani jednu z nich? :) Snažila jsem se vybrat ty nejznámější, ale chápu to. Také jsem to tak u pár blogerů měla. :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu moc ráda za každý váš komentář. :)

Oblíbené články...