Podruhé V ringu a teď i s Šancí

Šance

Autor: Katy Evans

Série: V ringu 2.

Originální název: Mine

Počet stran: 336

Vydavatelství: Baronet

Anotace: Vztah Remingtona a Brooke je podroben těžké zkoušce. Remington má stále častěji záchvaty způsobené jeho bipolární poruchou a Brooke zjišťuje, že je těhotná. Stres z každého dalšího Remingtonova zápasu zvyšuje možnost potratu. Brooke je proto přinucena ke klidu na lůžku, zatímco Remington se snaží získat titul šampiona. Zničí odloučení jejich vztah, nebo ho naopak posílí?

Začala další sezona v Undergroundu a tentokrát si první místo Remington nenechá jen tak utéct. Jezdí spolu se svým týmem po zápasech a jde si tvrdě za svým. Do jeho týmu teď už neodmyslitelně patří Brooke jako jeho fyzioterapeutka a samozřejmě jako jeho přítelkyně. Pro Brook se teď už její sny změnili. Teď to není touha po tom dostat se na olympiádu a vítězit. Nyní je to touha po tom být tu vždy pro Remingtona a pomoct mu. A to ať v černi tak i v modři.

Ovšem stále je na scéně Škorpion, který ví, že když zase nevyřadí Remyho, tak nemá šanci obhájit znovu titul a vyhrát. Jenže Škorpion je schopný jít i přes mrtvoly. Škorpion však není to jediné co v knížce zamotá dějem. Stane se ještě něco. A co to je? Jak si se vším Brook a Remy poradí? To vše se dočtete v knížce Šance.

"Miluju tě a milovat budu už navěky. Vždy, každý den, každou vteřinu. V černi i v modři. Každý centimetr a každou část tvého nádherného já je nyní moje. A já tě budu chránit a opatrovat. Odteď až navěky."
- Brooke

Druhý díl série V ringu, který jsem si se svou zvědavostí nemohla nechat ujít. Kniha se mi líbila, i když o něco méně než první díl. Co se týká seznamu písní, tak ten je zde také. Sice se tu nějaké písně opakují, ale to nevadí. No a podle mého názoru jsou i ty písničky lepší. Když bych měla zhodnotit jestli se příběh druhým dílem zhoršil nebo zlepšil, tak bych řekla že je to celkově na stejno. Děj je sice předvídatelný, ale i tak hezký a mě potěšil. Je to hezká oddechovka (zase) a pokud jste četli V ringu a líbilo se vám to, nebo jste aspoň z poloviny zvědaví tak jako já na pokračování, tak můžu Šanci jen doporučit.
Dlouho jsem přemýšlela a nakonec mi to nedalo a musela jsem vybrat mích top devět songů z obou knížek a napsat vám je. Snad se vám budou také líbit.

Tak a tady jsou:
  • Goo Goo Dolls - Iris
  • Nickelback - Far Away
  • Imagie Dragonst - Demons
  • Labrinth ft. Emeli Sandé - Beneath Your Beautiful
  • Muse - Uprising
  • Ed Sheeran - Kiss Me
  • Sara Bareilles - Love Song
  • Journey - Anyway You Want It
  • Gym Glass Heroes - The Fighter
A teď už hodnocení!

Komentáře

Oblíbené články...