Oddechovka ve stylu J. Lynn

Vzdej se mi

Autor: J. Lynn

Série: Počkám na tebe 4.

Originální název: Fall with Me

Počet stran: 374

Vydavatelství: Baronet

Anotace: Neobyčejná servírka se zvláštním vkusem na trička Roxy a policejní důstojník Reece Anders spolu před jedenácti měsíci strávili noc. Ona je do něj zamilovaná už od patnácti a on si přeje, aby k té společné noci nikdy nedošlo. Roxy se ho jednou provždy vzdala, ale minulost a budoucnost se střetnou a ona je nucena spolehnout se na muže, který jí už dvakrát zlomil srdce.
Charlie, její nejlepší kamarád z dětství, tráví jako oběť násilného zločinu už několik let v léčebně a člověk, který ho tam dostal, byl propuštěn z vězení a chce svůj skutek odčinit. Roxy si není jistá, jestli je schopná odpuštění, a když začne dostávat děsivé vzkazy a stane se terčem narůstajícího násilí, myslí si, že ví, kdo za to může. Ten, kdo už jeden život zničil.
Reece však o tom tak přesvědčený není. Výhrůžky se mu zdají příliš osobní. Přestože mu Roxy nevěří, není ochoten dovolit, aby jí někdo ublížil. Ani on sám. Už to s Roxy víc než jednou pokazil a netouží po tom, aby se historie opakovala...


Dvaadvacetiletá Roxy. Servírka v hospodě u Mony. Dálková studentka grafiky, která si přivydělává tvorbou webových stránek. Tento popis zní celkem nudně nebo spíše normálně, takže proč je o někom jako Roxy psaný příběh? Je tu totiž ještě Reece, bývalý mariňák. Nyní zástupce šerifa na místním policejním oddělení. Oba dva se znají. Mají společnou minulost. A oba dva čelí něčemu, co by nejraději vymazali ze svého života. Něčemu co by nejraději nikdy neudělali. A pro Roxy je tu jedna velká připomínka. Její nejlepší přítel, který tu pro ni vždy byl. Ovšem po jednom Roxynom špatném rozhodnutí, už Charlie není jako dřív.

Knížky od J. Lynn jsou jedny z mích oblíbených, takže jsem se na tuto opravdu těšila. Už od začátku slibuje kniha zajímavý příběh o následcích jednoho špatného rozhodnutí. O tom jaké to je čelit svým démonům, a také o tom jak těžké je žít s pocitem, že jste někomu ublížili. Jenže to není vše, co lze od knihy očekávat. U Roxy doma se totiž začnou dít zvláštní věci. Co by vás napadlo, kdyby jste jednou přišli domů a našli ovladač od televize v ledničce? Já bych si myslela, že mi asi přeskočilo. Jenže proč se takovéhle podivnosti začnou dít u Roxy? Jediné rozumné vysvětlení je…

Příběh je čtvrté pokračování knihy Počkám na tebe, což je hlavní důvod proč jsem se do této knížky pustila. O Roxy a Reecovi je zmínka už v předešlé knížce, takže jsem před začátkem čtení už byla s oběma seznámena. Příběh je moc hezký a i s pěkným dějem, který se liší od ostatních knížek od J. Lynn svou napínavostí. Knížku můžu jen doporučit a stejně tak i ostatní z této série. Tyto knížky jsou takové hezké zpestření mezi učením, prací a náročnější literaturou. Mě tyhle knihy vždy příjemně potěšili.

A teď už hodnocení!

Komentáře

Oblíbené články...