Trocha oddechu s Láskou pod parou

Láska pod parou


Autor: J. Lynn

Série:  Frigit 2.

Originální název: Scorched

Počet stran: 272

Vydavatelství: Baronet

Anotace: Někdy na vás život zanechá stopu. Vysokoškolačka Andrea většinu času neví, jestli chce Tannera políbit, nebo mu jednu vrazit. Je vážně sexy, s tím svým svůdným pohledem a vypracovaným tělem, ale je to především velký hráč a jeden druhého nedokážou vystát déle než pár minut. Až doteď. Tanner si je vědom, že mají s Andreou dlouhý vztah plný lásky i nenávisti, ale on chce od ní mnohem víc té lásky. Chce ji. Dnes i zítra. Čím víc ji však poznává, tím je mu jasnější, že Andrea má problém. Balancuje na hraně, a kdykoli se ji Tanner pokusí zachytit, proklouzne mu mezi prsty. Andree se život vymkl z rukou a nezáleží na tom, že jí chce Tanner pomoci, protože jakmile se vše rozpadne na kusy a ona se řítí ke dnu, jedině ona sama se může zachránit. Někdy vás život donutí pro lásku těžce bojovat...


Andrea a Tanner. Dva lidé, kteří byli zmíněný už v knížce Jako led. Andrea, nejlepší kamarádka Syd. Tanner, nejlepší kamarád Kylera. No a proč by spolu nemohli začít chodit  Andrea a Tanner, když spolu už jsou Syd a Kyler? Ti dva spolu totiž nevydrží v jedné místnosti, aniž by se pohádali. Neustále se pošťuchují a v poslední době to pošťuchování končí právě hádkou. A teď mají jed oba se Syd a Kylerem na chatu. Tanner už slíbil, že pojede. Jenomže Andree se s ním nikam jed nechce. Něco se totiž stalo. Něco co si však Tanner nepamatuje. A k tomu city, které vyzařují na povrch, však nejsou tak úplně pravdivé. Vše totiž není na první pohled znát.

Klasický příběh, ve kterém se vyskytuje kluk, Tanner, který střídá holky v posteli častěji než ponožky. Ovšem Andrea je jiná, než většinou nějaký příběh nabízí. Není to panna jako v každé druhé knížce. Andrea je na tom s kluky podobně, jako Tanner s dívkami. Což je na téhle knížce  jiné, než na všech ostatních co jsem četla. Ale to není to jediné v čem se Andrea liší. Má problém. Problém, který si není schopna přiznat.

"Tiché okamžiky pořád můžou být tvrdé, ale nejsou pokaždé špatné. Na rtech mi zacukal ospalý úsměv. Ne. Někdy jsou ty tiché okamžiky božské."
- Andrea

Na téhle knížce je skvělé, že je vyprávěna z pohledu obou. Tedy Tannera i Andrey. Ovšem tak to bylo i u knížky Jako led. No a příběh začínal v podstatě tím samým. Prázdniny. Výlet na chatu. Jenom se zima přeměnila v léto. Když jsem začala číst, tak jsem se opravdu bála, že to bude to samé v bledě modrém. Naštěstí jsem se zmýlila. Kniha byla daleko lepší. Hlavně v této knížce bylo daleko víc napínavých a zajímavých částí než se vyskytlo v prvním díle. J. Lynn mě tedy opravdu mile překvapila.

No a na závěr jde říct jen jediné. Pokud chcete příjemnou oddechovku, kterou máte do dvou dní přečtenou, tak utíkejte do knihovny a pučte si knížku Láska pod parou.

A teď už hodnocení!

Komentáře

Oblíbené články...